توضیحات طراحی رستوران کباب محمد
رستوران کباب محمد در منطقه “دورچه” نزدیک شهر اصفهان واقع شده است. از آنجا که این خلوص ، اصالت و باستان شناسی است که باعث رونق این نوع رستوران های قدیمی حومه می شود ، طراحی این شعبه در فودکورت “مرکز شهر” به عنوان یک مرکز خرید مدرن ، در واقع تعریف جدیدی از این مارک با حفظ روحیه اولیه آن بود. از رستوران کباب حومه.
مشخصات پروژه:
- معماران: Logical Process in Architectural Design
- مساحت: : 60 متر مربع
- سال: 2016
- عکاس: فرشید نصرآبادی
- کارفرما: امید اکبری
- پیمانکار: عباس جبیری
- معمار مسئول : الهام گرامی زاده نائینی ، احسان حسینی
- تیم طراحی: احمدرضا توکلی ، آلاله محسنی ، علیرضا زمانی
- شهر: اصفهان
- کشور: ایران
این پروژه شامل دو قسمت آشپزخانه و بخش سفارش می باشد. در نظر گرفتن محدودیت های نفوذ برخی قسمت های آشپزخانه در قسمت سفارش و استفاده بصری از آن یکی از راه حل های حفظ اصالت و هویت محمد کباب بود.
نتیجه ترکیبی متنوع از کمان های کروی بود که توسط یک پوست سفید بریده می شود و تمام نمی شود و فضای بزرگتری را در بر می گیرد. به این ترتیب فضای عمومی شلوغ به بخش باریک کباب محمد نفوذ می کند.
با توجه به امکانات محلی ، ساخت بخشهای کروی با ترکیب نقشههای دقیق دقیق و کارگران ماهر انجام شد.
هویت سازمانی کل شعب بر اساس فضای جدید و نمایش انیمیشن توسط ویدئو پروژکتور بر روی پوست سفید به عنوان یک نشان تجاری پویا تکمیل شد.
بازسازی یکی از واحدهای فودکورت مرکز شهر به شعبه جدیدی از “MOHAMMAD KEBAB” در بهار سال 2016 .