طراحی باغ موزه گیاهان دارویی قصد دارد میراث تاریخی غنی علم پزشکی ایران و قابلیت های دانشمندان ایرانی این رشته را به نمایش بگذارد. اینها شامل نمایشگاه گیاهان ایرانی ، اشیاء پزشکی تاریخی ، معرفی متخصصان بهداشت و پزشکی تاریخی ایران و سایر اطلاعات و اشیاء مرتبط است.
مشخصات و گالری تصاویر پروژه
- معماران: Modaam Architects
- مساحت: 2500 متر مربع
- سال: 2016
- عکاس: علیرضا بهپور
- تولید کنندگان: شیشه Arisatec ، کاشی برادران کاظم پور
- همکاران طراحی: ایوب عبدل ، کامیار صلواتی ، فرناز جامدور ، ترانه خدایی ، شهریار خدابنده ، سیاوش نیکبخت
- مطالعات و طراحی موزه شناسی : معماران مد ، ساناز قائم مقامی ، کامیار صلواتی ، مجتبی مظاهری
- پیمانکار ساخت و ساز: ناب عقاب آریا
- معمار مسئول: ساناز قائم مقامی ، مجتبی م.ظاهری
- شهر: کردان
- کشور: ایران
باغ ایرانی با حداقل 2500 سال قدمت ، یک مفهوم معماری است که از قرن ها پیش در فرهنگ ایرانی به شدت زندگی می کرده است. در موزه ای که تمایل دارد دستاوردهای علم پزشکی ایران را به نمایش بگذارد ، استفاده از این مفهوم از طریق زبان و بیان دیگر یک گزینه منطقی است. همه چیز در موزه ، حتی خود طرح ، در خدمت ارائه میراث تاریخ پزشکی ایران است.
این موزه میزبان چندین بخش است ، مانند جدول زمانی تاریخ پزشکی و تاریخ پزشکی ایران ، وسایل کوچک داروسازان و پزشکان ایرانی ، اتاق “بوی” ایرانی ، نمایشگاه گیاهان ، تجربیات داروسازان و پزشکان ایرانی ، و تاریخچه مراکز درمانی و بیمارستانهای ایران.
کیوسک ها مهمترین و عمدتا تنها بنای باغهای ایرانی بودند. آنها دارای چشم اندازهای پانوراما به اطراف بودند ، که به آنها اجازه می داد کیفیت طبیعی باغ را وارد ساختمان کنند ، تهویه و نسیم خنک در آب و هوای گرم و خشک ایران و حتی آب استخرها یا نهرهای باغ به این کیوسک ها میزبان مهم ترین افراد مانند پادشاهان یا افراد ثروتمند بودند و در مواردی مانند هشت بهشت در اصفهان ، محلی برای تجلیل از مهمانان و بازرگانان خارجی دعوت شده بود. و همینطور کیوسک باغ موزه. بخشی از این کیوسک برای میزبانی جلسات مهم با مهمانان دعوت شده طراحی شده است و به آنها اجازه می دهد از جلسات کاری خود در فضایی دلپذیر لذت ببرند.
شاهکارهای معماری صفوی
شاهکارهای معماری صفوی ، مانند مسجد شیخ لطف الله یا مسجد جامع شاه عباس ، گویی در کاسه ای از کاشی ریخته شده اند. کاشی ها در این عصر ، از نظر غنای رنگی ، پایان بالایی در کاشی های ایرانی دارند. کاشی های ساختمان کیوسک متعلق به شاهکار معروف ، مسجد شیخ لطف الله در اصفهان است. آنها با فضای سبز پروژه هماهنگ هستند و با زرد ، قرمز و مخملی گلها در گفتگو هستند. آنها در مرکز و ورودی باغ ، در مهمترین ساختمان آن و مرکز متمرکز آن استفاده می شوند و شخصیت مرواریدی را به اصلی ترین و مهمترین قسمتهای باغ اضافه می کنند. علاوه بر این ، استفاده از این کاشی ها در دیوار ورودی یک رویکرد معاصر است ،که- برخلاف اکثر باغهای تاریخی “خصوصی” ایرانی- همه کاربران عمومی را به دنیای رنگارنگ داخلی خود دعوت می کند.
مفهوم باغ ایرانی در سایر جنبه های فرهنگی ایرانیان ، حتی در زندگی روزمره از جمله فرش ها و قالی های ایرانی و نقوش آنها نمایان شده است. طرح کلی و نظم باغ ایرانی ، سرو و درخت زندگی برخی از این بازنمایی ها هستند. ما از این تفسیرهای انتزاعی از عناصر طبیعی در دیوارهای بیرونی دیوار استفاده کرده ایم ، بنابراین فرش ها با هندسه شبکه ای و عبارات انتزاعی طبیعی در کف موزه از طریق نمایشی شاعرانه از نور و سایه ایجاد می شوند.
گالری تصاویر طراحی باغ موزه گیاهان دارویی
برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ روی آن کلیک کرده