ساختمان اداری نیایش مشرف به بزرگراه شلوغ تهران و در زمینی نامتناسب مثلثی قرار دارد. اهداف اصلی طراحی، ایجاد فرمی بود که از طریق آزاد کردن لایهها از تکرار یکنواخت یا سایر محدودیتهای ساختاری، منعکس کننده عدم تناسب نباشد. در اینجا، هر لایه به طور مستقل از یکی روی دیگری در زیر حرکت می کند.
توضیحات پروژه
معماران: BonnArq
مساحت: 3258 متر مربع
سال: 2014
عکاس: پرهام تقیوف ، بهزاد اتابکی
سازندگان: کناف / سیستم سقف کاذب و گچ تخته ، RESCARA، ASAŞ / پنجره های آلومینیومی ، کاشی تبریز
- معمار اصلی: بهزاد اتابکی
- طراحان داخلی: BonnArq
- معماری منظر: BonnArq
- مهندس سازه:
- پیمانکار:
- طراحی و ارائه: سهیل کرجانی، ساینا افشار، حامد سرحدی
- مشاور برق: محمد بلوریان
- مشاور مکانیک: محمدحسن شریف موسوی
- مدیر پروژه: رضا فرحبخش
- ساخت: حسن فرحبخش، سام نصیری پور
- شهر: تهران
- کشور: ایران
- اینستاگرام
لایه های کف، در حالی که دقیقا مشابه نیستند، به صورت آزاد ساخته می شوند و پوشش سنگی تک ماده ای رنگ روشن به خود می گیرند تا هویت/کیفیت هارمونیک و همگنی برای ساختمان ایجاد کنند. در نور خورشید، سایه های تیره روی این اشکال تک رنگ کشیده می شود که باعث می شود خطوط ویژگی افقی تری پیدا کنند. این ویژگی با ارتفاع ساختمان متناسب با مساحت آن (هفت طبقه روی زمین) بیشتر برجسته می شود. پنجرهها این مفهوم را بیشتر تعریف میکنند، جایی که برخی دوباره در کنار ساختمان کشیده میشوند تا به چشم کمک کنند تا اطراف آن سر بخورد.
هویت ساختمان همچنین از سطح بالای انرژی جنبشی اطراف سایت سرچشمه می گیرد، زیرا شبیه تصویر عکاسی از یک شیء متحرک سریع است که به صورت خطوط موجی کشیده دیده می شود. همه اینها خطوط شناور آزاد را برای ساختمان فراهم می کند که در اطراف آن قرار دارند و جهت شمال به جنوب را بسیار روان به هم متصل می کنند و از هر گونه زوایای تیز اجتناب می کنند و به آن سازگاری زیبایی در هر سطح می دهند.