طراحی رستوران پرشیکا در تهران : همه مشکلات قابل حل نیست. در واقع، این ویژگی قرن بیستم است که معماران در تعیین مشکلاتی که می خواهند حل کنند، بسیار گزینشگر هستند.
پل رودولف
مشکل اصلی این پروژه پاسخگویی به نیاز به غذا خوردن در بیرون از منزل به روشی مدرن است.
مشتری تولید کننده ایرانی غذاهای بسته بندی شده آماده می باشد. آنها می خواهند نقطه فروش را در چندین مکان در مناطق شهری و در مسیرهای اتصال بین شهرها باز کنند.
گالری تصاویر طراحی رستوران پرشیکا در تهران
اطلاعات پروژه
رستوران پرشیکا فرنچایز
معماران: امیرفرشاد غفارزاده
سال: 2016
مساحت: 3000 مترمربع
شهر: تهران
کشور: ایران
عکاسی: @deedstudio
توضیحات بیشتر طراحی رستوران پرشیکا در تهران
از تیم طراحی خواسته شده است تا مشکل زیر را حل کنند:
چگونه می توانیم برند رستوران های فرنچایز با ویژگی های یکنواخت را در قالب قرارداد BOT بسازیم؟
هدف این است که غذا با کیفیت و استانداردهای عالی به مشتریان ارائه شود.
در فرآیند یافتن راه حل، ما یک سوال جدید را بر اساس الزامات طراحی ارائه کردیم:
چگونه ساختمانی بسازیم که:
• برای مکان خاصی طراحی نشده باشد.
• با اقلیم های مختلف و شرایط محیطی سازگار است.
• دارای تنوع فضایی همراه با کیفیت درونگرایی و برونگرایی است.
• مقیاس های مختلف سرمایه گذاری را برآورده می کند.
• در اندازه و ظرفیت با امکان توسعه در آینده متفاوت است.
• باید به سرعت ساخته شود.
• ایجاد هویت برای یک برند فرانشیز. و
• الزامات نظارتی برای آشپزخانه صنعتی را برآورده می کند.
در واقع، چالش اصلی «چگونگی ساخت» است.
بنابراین، با ارائه راهحلهای مختلف بر اساس روش ساخت مدولار، به ایده داشتن یک ژن هستهای بر خوردیم که هویتی قوی ارائه میکند و در عین حال آرایش عناصر پروژه را تغییر میدهد، مانند “مربع تنگرام”.
با دسته بندی کارکردها، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، سیستم مکانیکی و لوله کشی و سیستم تاسیساتی بر روی یونیت های اسکید پیش ساخته قرار می گیرد.
طراحی سالن های غذاخوری باید با نقشه سایت در هر مکان تنظیم شود و با اسکلت فلزی در محل ساخته شود
. پروژه در 93 روز کاری به پایان رسیده است.